«Φωτίζοντας το Ρέθεμνος των αλλοτινών χρόνων»: Η έκθεση φωτογραφίας που ΔΕΝ πρέπει να χάσεις | ΦΩΤΟ

Shares

Μπορεί η περίοδος που διανύουμε να μην είναι και η καταλληλότερη για τη διενέργεια πολιτιστικών εκδηλώσεων, ωστόσο η συγκεκριμένη φωτογραφική έκθεση -τηρουμένων πάντα των μέτρων ασφαλείας για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού- είναι από μόνη της ένας πολύ καλός λόγος για να βγεις από το σπίτι σου και να την απολαύσεις από κοντά!

Μιλάμε φυσικά για την έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Φωτίζοντας το Ρέθεμνος… των αλλοτινών χρόνων», η οποία λειτουργεί από τις 16 Σεπτεμβρίου και λήγει στις 26 του μήνα.

Φωτογραφίες από τη γενική εικόνα της πόλης του Ρεθύμνου και την καθημερινότητα των Ρεθυμνιωτών, ανθρώπινες φευγαλέες φιγούρες που δίνουν ζωή στα μικρά σοκάκια, μορφές του ανθρώπινου μόχθου, επαγγέλματα και έθιμα που υπήρχαν κάποτε αμετάβλητα στο πέρασμα των αιώνων, δρομάκια που χώρεσαν τα χιλιάδες μυστικά, τους ψιθύρους και την οχλοβοή μιας παντοτινά πολύβουης πόλης.

Μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Μηχανικών Δημοσίου Δυτικής Κρήτης που στηρίζεται από την Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου και αποτελεί μια ευκαιρία πρώτης τάξεως για να «βυθιστείς» σε εικόνες του παρελθοντικού -και εξίσου μαγευτικού- Ρεθύμνου.

Ο φωτογραφικός φακός του Daynight.gr βρέθηκε στην έκθεση και οι φωτογραφίες του Fiorelo Toromani αποτυπώνουν μερικές από τις εικόνες του… αλλοτινού Ρεθύμνου. 

 

DSC 7337
Aperture: 2Camera: NIKON Z 6Iso: 250
« 1 από 25 »

Η έκθεση είναι ανοικτή στο κοινό από τις 18:00 έως τις 21:00, ενώ η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη.

 

 

 

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *