Σαμαριάς

Ήρθε από την Νέα Ζηλανδία μόνο και μόνο για να διασχίσει το Φαράγγι της Σαμαριάς! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Ανάμεσα στα αμέτρητα πανέμορφα τοπία που χαρακτηρίζουν την Κρήτη, περίοπτη θέση κατέχει το Φαράγγι της Σαμαριάς και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς από όσους το έχουν διασχίσει. Τα 15 χιλιόμετρα διαδρομής από την αφετηρία στον Ομαλό μέχρι την Αγία Ρουμέλη, είναι γεμάτα από άφθονη φυσική ομορφιά που συναντάς σε ελάχιστα φαράγγια ανά τον κόσμο.

Για τον λόγο αυτό αποτελεί ένα από τα κορυφαία αξιοθέατα του νησιού που «μαγνητίζει» κάθε καλοκαίρι χιλιάδες τουρίστες. Μέσα σε 5 έως 7 ώρες ανάλογα με τον ρυθμό πεζοπορίας, όποιος επιλέξει να το διασχίσει θα εντυπωσιαστεί με τις επιβλητικές πλαγιές του φαραγγιού, την πλούσια χλωρίδα του τόπου και φυσικά τον απόλυτο «τερματισμό» σε μία μαγευτική παραλία με θέα το νότιο κρητικό πέλαγος.

Τέτοια η ομορφιά του Φαραγγιού της Σαμαριάς και ευρύτερα Κρήτης που έκανε έναν Νεοζηλανδό τουρίστα να ταξιδέψει μέχρι την Ελλάδα κυριολεκτικά από την άλλη άκρη του κόσμου!

Έχοντας δει αμέτρητα βίντεο από την περιοχή και μαθαίνοντας λεπτομέρειες από φίλους που είχαν κάνει την διαδρομή, αυτό το καλοκαίρι ήταν η ευκαιρία του να πραγματοποιήσει ό,τι ονειρευόταν για καιρό. 

Δείτε το βίντεο που ετοίμασε και ανέβασε στο youtube με την εμπειρία του:

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *