Η βιντεάρα που θα σε μεταφέρει ΜΕΣΑ στο Φαράγγι της Σαμαριάς!

Shares

Γνωρίζατε ότι η Κρήτη έχει περισσότερα φαράγγια από όσα ολόκληρη η υπόλοιπη Ελλάδα μαζί; Αμέτρητα φαράγγια από άκρη σε άκρη στο νησί συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον χιλιάδων πεζοπόρων και φυσιολατρών κάθε περίοδο του χρόνου. Η φυσική ομορφιά των τοπίων είναι απαράμιλλη και δεν είναι τυχαίο πως μερικά από αυτά αναγνωρίζονται ως από τα εντυπωσιακότερα στην Ευρώπη. Μεταξύ τους σίγουρα ξεχωρίζει με διαφορά το πασίγνωστο φαράγγι της Σαμαριάς στα Χανιά.

Όσοι τυχεροί έχουν ολοκληρώσει την διάσχιση 15 χιλ. από τον Ομαλό μέχρι την Αγία Ρουμέλη, δεν έχουν λόγια να περιγράψουν τις ομορφιές τις διαδρομές, τα εντυπωσιακά τοπία σε τμήματα του φαραγγιού και συνολικά την εμπειρία διάρκειας περίπου 6 ωρών που μένει χωρίς αμφιβολία αξέχαστη. Η μαγευτική πορεία στη φύση μέσα στον Εθνικό Δρυμό των Λευκών Ορέων, από το πυροσβεστικό φυλάκιο στο Ξυλόσκαλο ως το φυλάκιο στο παλιό χωριό της Αγίας Ρουμέλης, θα σας χαρίσει για 13 χιλ. εικόνες που δεν φτάνει ο νους όσα βίντεο και αν δείτε στο ίντερνετ.

Το τελευταίο τμήμα επίσης θα σας φυλάει την μεγαλύτερη απόλαυση. Την σύντομη διαδρομή μέχρι την φανταστική παραλία της Αγίας Ρούμελης  όπου θα μερικές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά θα ολοκληρώσουν την ξεχωριστή αυτή μονοήμερη απόδραση στο απόλυτο Κρητικό τοπίο

Ένας από τους χιλιάδες επισκέπτες της Κρήτης που διέσχισε το φαράγγι της Σαμαριάς και έζησε την σπουδαία εμπειρία, κατέγραψε υπέροχα πλάνα και μας χαρίζει ένα σούπερ βίντεο της εκδρομής που θα θυμάται για πάντα!

Δείτε την παραγωγή που δημοσίευσε στο youtube κανάλι του και μας μετέφερε νοερά σε μία από τις ομορφότερες γωνιές της Κρήτης:

 

Shares

1 comment

  1. Pingback: Δείτε την πιο απίθανη «πτήση» πάνω από το φαράγγι της Σαρακίνας | ΒΙΝΤΕΟDaynight.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *