Έχασε πορτοφόλι και πιστωτικές σε βόλτα στη λίμνη Ζαρού και όμως το βρήκε!

Shares

Περιπέτεια για 25χρονο που έχασε πορτοφόλι αλλά τον εντόπισαν μέσω facebook!

Aνέλπιστη χαρά για έναν 25χρονο ο οποίος έχασε το πορτοφόλι του που περιείχε μέσα χρήματα δίπλωμα, πιστωτικές κάρτες και άλλα έγραφα, αλλά τον ενημέρωσαν ότι βρέθηκε. Ο μαθητής Λυκείου Γιάννης Πετρογιαννάκης από το Ζαρό βρήκε το πορτοφόλι και το παρέδωσε στο κάτοχο του που βρήκε μέσω …facebook!

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας 15χρονος μαθητής Λυκείου βρήκε πορτοφόλι στη Λίμνη Ζαρού και το παρέδωσε στον κάτοχό του. Ένας 25χρονος που είχε επισκεφτεί με τη σύντροφο του την περιοχή ήταν ο παθών. Ο μαθητής το ανέφερε αρχικά σε ιδιοκτήτη πρακτορείου και μαζί αποφάσισαν να ψάξουν και να τον βρουν μέσω facebook .

Στη συνέχεια όταν τον εντόπισαν και βεβαιώθηκαν ότι είναι αυτός, σύμφωνα με το «Δια-SOS-τε  τη Μεσαρά» ο νεαρός ανέφερε ότι βρήκε το πορτοφόλι του και ζήτησε να έρθει να το παραλάβει. Ο παθών που είχε φτάσει στο Ηράκλειο, αρχικά δεν πίστευε στα αυτιά του καθώς δεν είχε αντιληφθεί την απώλεια του αφού δεν χρειάστηκε μέχρι τότε να το χρησιμοποιήσει. Έτσι στη αρχή δεν τον πίστεψε , ενώ στη συνέχεια όταν συνειδητοποίησε τι πραγματικά είχε συμβεί χάρηκε ιδιαίτερα.

Ο Ηρακλειώτης επέστρεψε στο Ζαρό και παρέλαβε συγκινημένος το πορτοφόλι από τον μαθητή ο οποίος μάλιστα έφυγε χωρίς να δεχτεί καμία ανταμοιβή. Ο νεαρός απέδειξε ότι υπάρχει ακόμα ανθρωπιά και φιλότιμο…

Πηγή: neakriti.gr

 

Shares

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *