βιτριόλι

Επίθεση με βιτριόλι: «Δεν το έκανα για τον Νώντα…»

Shares

Η επίθεση με βιτριόλι εναντίον της Ιωάννας, ενώ εκείνη πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα, παραμένει τουλάχιστον όσο αφορά το κίνητρο της δράστιδας, ένα μυστήριο.

Η 35χρονη, η οποία κατηγορείται για την επίθεση, έχει επικαλεστεί το δικαίωμα της σιωπής, δεν απολογήθηκε και δεν έχει πει απολύτως τίποτα για το τι ήταν αυτό που την οδήγησε να επιτεθεί με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης

Μια πληροφορία που έφερε σήμερα (22/06) στο φως το Star, ανατρέπει όσα είχαν ειπωθεί έως τώρα για το κίνητρο της επίθεσης. Σύμφωνα με αυτή, υπάρχει ένας και μοναδικός άνθρωπος στον οποίο ανοίχτηκε η 35χρονη.

Πρόκειται για μια παιδοψυχολόγο της Αστυνομίας, με την οποία βρέθηκε για μία περίπου ώρα στη ΓΑΔΑ η 35χρονη και στην οποία φέρεται να έδωσε ένα στοιχείο για το κίνητρο που την οδήγησε στην επίθεση.

Η 35χρονη φέρεται να είπε στην παιδοψυχολόγο πως δεν είναι ο 40χρονος η αιτία της επίθεσης. «Δε θα κατέστρεφα τη ζωή μου και τη ζωή της γι’ αυτό», φέρεται να της είπε.

Τι λέει η μητέρα της Ιωάννας

Η μητέρα της Ιωάννας μίλησε για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε η κόρη της και τη σημερινή κατάσταση της υγείας της.

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Shares

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *