Επίθεση από σκύλο δέχθηκε ηλικιωμένος στο Νοσοκομείο Χανίων! | ΦΩΤΟ

Shares

Παρά τις προσπάθειες που έχουν γίνει για να ελαττωθεί ή σταματήσει το πρόβλημα που υπάρχει στους χώρους του Νοσοκομείου Χανίων από τα σκυλιά που εγκαταλείπουν διάφοροι εκεί, τελικά εξακολουθεί να υφίσταται και μάλιστα με επικίνδυνα αποτελέσματα.

Σύμφωνα με επώνυμη καταγγελία στο Flashnews.gr και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες, το βράδυ του Σαββάτου ένας 74χρονος πήγε με τον γιο του στο Νοσοκομείο.

Μόλις είχαν σταθμεύσει το αυτοκίνητο και όταν κατέβηκε ο 74χρονος δέχτηκε την επίθεση σκυλιού το οποίο τον δάγκωσε στο πόδι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, με εμφανή τα σημάδια από το δάγκωμα, ο 74χρονος με τον γιο του μπήκαν στο Νοσοκομείο και αφού τους είπαν τι συνέβη ζήτησαν να κάνουν στον 74χρονο αντιλυσσικό εμβόλιο.

 

 

Έκπληκτοι άκουσαν πως το Νοσοκομείο δεν διαθέτει αυτό το εμβόλιο και έφυγαν ψάχνοντας εφημερεύον φαρμακείο.

Όμως η γιατρός του Νοσοκομείου Χανίων που εξέτασε τον 74χρονο, σε επικοινωνία της με το Flashnews.gr ανέφερε πως «ο ασθενής ούτε πονούσε ούτε είχε ανάγκη για αντιλυσσικό ορό ο οποίος έχει καταργηθεί εδώ και χρόνια. Ο ασθενής συμβουλεύτηκε να κάνει αντιτετανικό ορό εντός 24ώρου όπως συμβαίνει σε κάθε περιστατικό που χρήζει αντιτετανική κάλυψη στο νοσοκομείο.»

 

 

Πηγή: flashnews

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *