Έπαρση της Ελληνικής σημαίας με εύζωνες στην Αστόρια | ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Shares

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ. Παρουσία των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, αλλά για πρώτη φορά και της φημισμένης Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος από την Κέρκυρα, πραγματοποιήθηκε -με καλό καιρό- η καθιερωμένη τελετή έπαρσης της Ελληνικής Σημαίας στην Πλατεία Αθηνών της Αστορίας, το Σάββατο, 13 Απριλίου, μία ημέρα πριν την Παρέλαση της Ομογένειας στη Νέα Υόρκη.

Το «ραντεβού» για την Παρέλαση -από την οποία δεν πρέπει να λείψει κανείς- είναι την Κυριακή στην 5η Λεωφόρο, για να τιμήσουμε όλοι την επέτειο της Ελληνικής Ανεξαρτησίας. Η τελευταία και πανηγυρική πανομογενειακή συγκέντρωση, έγινε το βράδυ της Πέμπτης, στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο, στην Αστόρια.

Πλατεία Αθηνών Αστόριας: Επαρση Ελληνικής Σημαίας με Εύζωνες και Φιλαρμονική Μάντζαρος

Παρουσία των Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, αλλά για πρώτη φορά της φημισμένης Φιλαρμονικής Εταιρίας Μάντζαρος από την Κέρκυρα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη τελετή έπαρσης της Ελληνικής Σημαίας στην Πλατεία Αθηνών της Αστόριας, μία ημέρα πριν την παρέλαση της Ομογένειας στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης…Περισσότερα στο: bit.ly/2Iw56ln

Gepostet von Εθνικός Κήρυξ / The National Herald am Samstag, 13. April 2019

Παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αμερικής κ. Δημητρίου, του γενικού προξένου της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Κωνσταντίνου Κούτρα, της προξένου, Λάνας Ζωχιού, του διευθυντή του Στρατιωτικού Γραφείου της Προεδρίας της Δημοκρατίας, Αντιπτεράρχου Γρηγορίου Πρεζεράκου, του Διοικητή της Προεδρικής Φρουράς, Συνταγματάρχη Ροδόλφου Δημητρόγλου, του δημάρχου Κέρκυρας, Κωνσταντίνου Νικολούζου και άλλων επισήμων, η συγκέντρωση είχε κυρίως εορταστικό χαρακτήρα, με άπαντες να στέκονται στη σημασία τής όσο το δυνατόν μεγαλύτερης συμμετοχής στην παρέλαση.

Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Ματίνα Δεμέλη.

Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Ματίνα Δεμέλη.

Φωτογραφία: Εθνικός Κήρυξ/Ματίνα Δεμέλη.
Πηγή: www.ekirikas.com
Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *