Που να ήξερε τι θα συνέβαινε όταν χτυπούσε το τζάμι σε ενυδρείο με καρχαρία! | ΒΙΝΤΕΟ

Shares

Μερικές οικογένειες λατρεύουν να κάνουν φάρσες ο ένας στον άλλο και πολλές φορές φτιάχνουν τις πιο καλοστημένες φάρσες για να ξεγελάσουν τους άλλους! Αλλά συνήθως οι καλύτερες φάρσες είναι και οι πιο απλές, όπως αυτή στο παρακάτω βίντεο.

Αυτή η γιαγιά συνόδευσε τα παιδιά και τα εγγόνια της στο Διεθνές Μουσείο Spy στην Ουάσιγκτον, αν και φαίνεται πως τους είχε καταλάβει, όταν τους ρώτησε αν προσπαθούν να την τρομάξουν. Σε αυτό το σημείο μόλις είχε μπει στο δωμάτιο με τη δεξαμενή του καρχαρία και ένας από τους συγγενείς της, τηςν παρότρυνε να αγγίξει το γυάλινο τζάμι του ενυδρείου. Έτσι, η γιαγιά προσεκτικά πλησίασε για να αγγίξει το τζάμι, αλλά δεν έγινε τίποτα! Το ξανάγγιξε και πάλι τίποτα.

Όταν όμως αποφασίζει να πλησιάσει περισσότερο, ένας γιγάντιος λευκός καρχαρίας εμφανίζεται και με το κεφάλι σπάει ορμητικά το γυαλί. Η γιαγιά πετάγεται προς τα πίσω τρομαγμένη και από το σοκ χάνει την ισορροπία της και καταλήγει στο πάτωμα!

Στο βάθος μπορείτε να ακούσετε τα γέλια της οικογένειάς της όταν η γιαγιά συνειδητοποιεί ότι ο καρχαρίας είναι ψεύτικος!…

Πηγή:pronews.gr

Shares


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *