Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Διόρισαν στη Βουλή τη σύζυγο του Νίκου Μιχαλολιάκου | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Μετακλητή υπάλληλος στη Βουλή διορίστηκε η Ελένη Ζαρούλια, πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής και σύζυγος του Νίκου Μιχαλολιάκου.

Ο διορισμός μάλιστα έρχεται λίγες ημέρες πριν από την απόφαση στη δίκη για την εγκληματική δράση στελεχών της Χρυσής Αυγής.

“Με την υπ΄ αρ. 10747/7309/24-9-2020 απόφαση του Προέδρου της Βουλής των Ελλήνων διορίζεται σε θέση μετακλητού υπαλλήλου κατηγορίας ΥΕ, προβλεπόμενη από τις διατάξεις του άρθρου 35 παρ. 1θ΄ του Κανονισμού της Βουλής (Μέρος Β΄, Α΄ 51/1997), όπως ισχύει, στον πρώην Προέδρο Κ.Ο. «ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ – ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ», Νικόλαο Μιχαλολιάκο, μετά την κατά νόμο πρότασή του, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 35 και 36 του προαναφερόμενου Κανονισμού, η Ελένη Ζαρούλια του Βασιλείου (Α.Δ.Τ.: ΑΜ 225834), με το 7ο Μ.Κ. όπως τούτο ισχύει για τους υπαλλήλους της Βουλής, της ΥΕ κατηγορίας του ν. 4354/2015 (Α΄ 176), όπως ισχύει. (Αριθμ. εγκρίσεως δαπάνης Διευθύνσεως Οικονομικών Υπηρεσιών της Βουλής:10752/7312/24-9-2020). (Αριθμ. βεβ. εγγραφής στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού Ελληνικού Δημοσίου: 4582124115/23-09-2020)” αναφέρει η απόφαση που υπογράφεται από τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα και δημοσιεύτηκε σήμερα στο ΦΕΚ (τεύχος ΥΟΔΔ, αρ. φύλλου 811).

Ο διορισμός της προβλέπεται από τον κανονισμό της βουλής, που δίνει το δικαίωμα στους πρώην προέδρους Κοινοβουλευτικών Ομάδων να έχουν μετακλητούς στο γραφείο τους, ωστόσο ο χρόνος δημοσίευσης της απόφασης είναι εύλογο να προκαλεί αντιδράσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο Νίκος Μιχαλολιάκος είχε απομακρύνει στα μέσα Σεπτεμβρίου τον μετακλητό που απασχολούσε και ζήτησε να διοριστεί στην ίδια θέση η σύζυγός του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής ζήτησε και γραφείο στο κοινοβούλιο, κάτι που όμως που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό και απορρίφθηκε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap