Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Υπόθεση Λαγούδη: Ένα βήμα πιο κοντά στον δολοφόνο οι αρχές

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

«Εδώ μιλάμε για οργανωμένο εμπρηστή με προσχεδιασμό. Ήταν άτομο γνωστό δεν ήταν άγνωστο», δήλωσε στο Star ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης, πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, αναφορρικά με την Υπόθεση Λαγούδη.

Ο πραγματογνώμονας φαίνεται σίγουρος. Η Ειρήνη Λαγούδη ήξερε ποιος είναι ο δολοφόνος της. Και εκείνος είχε σχεδιάσει λεπτομερώς τον φόνο της με αργό και βασανιστικό τρόπο:

«Δεν ήταν τυχαίο το ραντεβού εκεί. Δεν έγινε για κάποιο άλλο λόγο. Είχε προσχεδιάσει την ανθρωποκτόνο πρόθεσή του. Το σημείο (της δολοφονίας) για να γίνει αποδεκτό ως τόπος συνάντησης από το θύμα, πρέπει να υπήρξε πειστικότητα. Δεν είναι τυχαία η επιλογή του σημείου» σημείωσε ο κ. Γκουρμπάτσης.

Ποιο είναι το προφίλ του δολοφόνου της Λαγούδη;

Στη νέα έκθεση του ο πρώην υπαρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας έχει σκιαγραφήσει το προφίλ του δράστη.

Ο δολοφόνος της Ειρήνης Λαγούδη όταν την έκαψε ζωντανή ήταν ψυχικά υγιής. Δεν βρισκόταν σε κάποια κρίση φόβου,  πανικού ή ψυχικής αστάθειας. Θεωρείται οργανωμένος εμπρηστής καθώς γνώριζε και είχε προσχεδιάσει την πυρκαγιά. Κι αντίστοιχα δυστυχώς είναι άτομο στο οποίο είχε εμπιστοσύνη η άτυχη μητέρα:

«Δρα με σχέδιο και λαμβάνει μέτρα προστασίας για να μη γίνει αντιληπτός κατά την τέλεση της πράξης του. Προσχεδιάζει την ένταση της φωτιάς ανάλογα με τα επιθυμητά αποτελέσματα και προετοιμάζει ένα πειστικό για τις αρχές άλλοθι όταν τον υποψιαστούν», πρόσθεσε ο Ανδριανός Γκουρμπάτσης.

Η νέα έκθεση θα παραδοθεί στον εισαγγελέα Αγρινίου. Σύμφωνα με τον κ .Γκουρμπάτση η υπόθεση της Ειρήνης Λαγούδη δε θα κλείσει σύντομα. Υπάρχουν πολλά στοιχεία τα οποία πρέπει να αξιολογηθούν ξανά. Και στη συνέχεια να μπουν στο κάδρο οι ύποπτοι για τη δολοφονία της.

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap