Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε την απόλυτη πολυτέλεια στο πρώτο ξενοδοχείο 6 αστέρων της Ελλάδας! | ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Τα αρχιτεκτονικά σχέδια είναι έτοιμα και οι προβλέψεις ιδιαίτερα αισιόδοξες! Όσο περνάει ο καιρός, θα φτάνει όλο και πιο κοντά στην ολοκλήρωση της κατασκευής του το πρώτο ξενοδοχείο 6 αστέρων στην Ελλάδα. Το νέο ξενοδοχειακό συγκρότημα που θα ανεγερθεί στην Ρόδο, θα αποτελέσει το απόλυτο σημείο αναφοράς για πολυτελείς διακοπές και αμέτρητες απολαύσεις για ένα συγκεκριμένο κοινό.

Με εντυπωσιακή δυναμικότητα 1.000 κλινών και ποικιλία δωματίων από family rooms, superior deluxe, superior, deluxe rooms, μέχρι και villas, luxury suites, suites, executive business, το συγκρότημα θα είναι ουσιαστικά μια “κλειστή” all inclusive πολιτεία χαλάρωσης και διασκέδασης. Στην 95 στρεμμάτων έκτασή του θα περιλαμβάνει 6 εστιατόρια, 9 μπαρ, conference center, fitnesscenter spa, εσωτερική πισίνα, playrooms, private cinema, private club και kids club. Επιπλέον εντός του συγκροτήματος θα υπάρχει recreation area, water park, γήπεδα τένις, μπάσκετ, mini golf, γήπεδα 5×5 κ.α.Η τεράστια οικονομική επένδυση, σύμφωνα με το αρχιτεκτονικό γραφείο Bobotis & Bobotis Architechts που έχει αναλάβει τη μελέτη, σχεδιάζεται να έχει ολοκληρωθεί εντός του 2018 και έχει ο σχεδιασμός της έχει στηριχθεί σε μία διακριτή ιδέα που αποτελεί και την χαρακτηριστική “ταυτότητα” του έργου.

To concept που αποτέλεσε την βάση του αρχιτεκτονικού σχεδιασμού, είναι η ιστορία του νησιού της Ρόδου, που αποτυπώνεται και εκπροσωπείται από την Παλιά Πόλη και πιο συγκεκριμένα από το επιβλητικό της κάστρο. Για τον λόγο αυτό θα δημιουργηθεί ένα «τείχος», πάνω στο οποίο ένθετα θα τοποθετηθούν εξώστες και κτιριακοί όγκοι, ως συμβολική αναφορά στις κατασκευές που προστέθηκαν στο τείχος του κάστρου στο πέρασμα των αιώνων.

Οι επιχειρηματίες που θα υλοποιήσουν την συγκεκριμένη επένδυση, επί του παρόντος επιθυμούν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, και όπως μεταφέρουν κάποιοι εκπρόσωπο, στοχεύουν μαζί με άλλες ενέργειες να ανατρέψουν τα τουριστικά δεδομένα στη Ρόδο και σταδιακά να αγγίξουν τις τεράστιες δυνατότητες και τη δυναμική που θα μπορούσε να έχει το νησί.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap