Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Χάρης Ασλανίδης: Ο Αιγαλεώτης που χαρίζει ελπίδα και αισιοδοξία!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Συναντήσαμε τον Χάρη Ασλανίδη στη γειτονιά του, στο Άλσος Μπαρουτάδικο κοντά στο σπίτι του στο Αιγάλεω. «Παλιά ήταν υπόγειο εργοστάσιo και φτιάχνονταν πυρομαχικά. Μετά τη Χούντα, οι εγκαταστάσεις γκρεμίστηκαν και έγινε πάρκο» μας εξηγεί γεμάτος καμάρι. Πιο πριν έχει χαιρετήσει γνωστούς στον δρόμο και έχει προλάβει να μας πει ότι μας έφερε στο κέντρο του σύμπαντος. Στο πάρκο είδαμε νευριασμένους νέους να ψάχνονται για καβγά, άλλους πιο φιλικούς να μας ανοίγουν πόρτες και άλλους απλά να τρέχουν. «Αιγάλεω: Αρχίζει από α και τελειώνει σε ω, μπορείς να δεις τα πάντα».

Εκτός από υπερβολική αγάπη για το Αιγάλεω, ο Χάρης κρύβει άλλη τόση για τον Ολυμπιακό. Μάλλον δεν την κρύβει, αφού έχει ταξιδέψει σε όλον τον κόσμο για την ομάδα του και ζει για να παρακολουθεί τα ντέρμπι όλου του πλανήτη. Αυτά, μαζί με τις εξόδους και τα ασταμάτητα πειράγματα με την παρέα του, τα κάνει στον ελεύθερό του χρόνο. Γιατί κανονικά ασχολείται με το digital marketing και είναι ιδιοκτήτης δύο εταιριών, με περισσότερους από 650 πελάτες παγκοσμίως. Α, και την Κυριακή θα τρέξει για δεύτερη φορά τα 42 χιλιόμετρα του Μαραθωνίου. Όλα αυτά έχοντας διαγνωστεί από τα 2 του με νωτιαία μυϊκή ατροφία και έχοντας κοροϊδέψει τους γιατρούς όλου του κόσμου μέχρι και σήμερα στα 36 του.

Πότε άρχισες να ασχολείσαι με το Digital κομμάτι;
Λόγω προβλημάτων υγείας, οι γιατροί μου έκοψαν το σχολείο μετά το δημοτικό και έκατσα σπίτι. Από εκείνη τη στιγμή και μετά συνειδητοποίησα ότι έπρεπε κάτι να μάθω να κάνω, για να πορευτώ στη συνέχεια. Έτσι αποφάσισα να μάθω πολύ καλά αγγλικά και υπολογιστές. Στη συνέχεια όταν χρειάστηκε να παράξω το δικό μου εισόδημα, άρχισα να ψάχνομαι και επαγγελματικά. Έψαξα πρώτα για εταιρίες κοντά στη γειτονιά μου, έπειτα για μεγαλύτερες, αλλά όταν ήρθε η κρίση, έπρεπε οπωσδήποτε να ψάξω για μια εταιρία στο εξωτερικό. Παιδεύτηκα πολύ, αλλά όταν βρήκα τον πρώτο μου πελάτη στις ΗΠΑ, τότε μέσω συστάσεων άρχισε όλο αυτό να μεγαλώνει και σήμερα οι εταιρίες μου «Ape1r0n Digital Universe» και «Greek Geeks» μετρούν περισσότερα από 650 συμβόλαια σε όλον τον κόσμο. Είχα το θετικό ότι την εποχή του digital transformation, δηλαδή όταν οι εταιρίες έψαχναν πώς να μεταφερθούν από τον offline κόσμο στον digital και στα social media, εγώ ήμουν έτοιμος να πάρω την ευκαιρία. Το 2013 με παρότρυνση των ατόμων από την εκκλησία μου, ξεκίνησα να εκπαιδεύω εγώ την ομάδα μου, τους Greek Geeks, και μέσα σε λίγα χρόνια αν και είμαστε μόλις 40 άτομα καταφέραμε να βρούμε υπερβολικά πολλά συμβόλαια. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξεκινήσει και η προσπάθεια με την «Ape1r0n Digital Universe» και έτσι προσπαθούμε να δούμε το όλο θέμα με δομές εταιρίας σιγά-σιγά.

Αυτοδίδακτος, δηλαδή;
Το σχολείο μου το έκοψαν οι γιατροί στην 1η Γυμνασίου. Τότε δεν περίμενα ότι θα ασχοληθώ επαγγελματικά με αυτό, όμως ήταν τα χρόνια που η τεχνολογία άρχισε να ανθίζει. Επομένως κάθε άνθρωπος της γενιάς μου άρχισε να ασχολείται με αυτήν. Και εγώ δεν περίμενα ότι θα ζήσω από τους υπολογιστές, όμως αν δεις ποιοι ηγούνται στις μεγάλες εταιρίες σήμερα, θα διαπιστώσεις ότι είναι οι χάκερ της δεκαετίας του ’90.

Η συνέχεια στο athensvoice

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap