Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκε η Γιάννα Χατζημανωλάκη που είχε εξαφανιστεί επί είκοσι ολόκληρες ημέρες!

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Απίστευτες σκηνές διαδραματίστηκαν όταν κατά την διάρκεια της χθεσινής νύχτας όταν χτύπησε η πόρτα συγγενών της αγνοούμενης Μητέρας από το Μενίδι… Η έντονα εξαντλημένη γυναίκα που αντίκρισαν ήταν η Γιάννα Χατζημανωλάκη, η οποία αναζητούνταν κυριολεκτικά παντού επί είκοσι ολόκληρες ημέρες!

Η 28 ετών Ιωάννα με βάση τις μαρτυρίες έπεσε αμέσως στην αγκαλιά της αδελφής της ιδιαίτερα συγκινημένη αλλά και καταβεβλημένη από τις δύσκολες ημέρες που πέρασε από την στιγμή της εξαφάνισης της. Όταν συνήλθε από το πρώτο σοκ της επιστροφής, ανέφερε πως κατά την διάρκεια όλων αυτών των ημερών βρισκόταν στο βουνό κοντά στο σπίτι της στο Μενίδι, σε μία περιοχή που δεν είχε ερευνηθεί από την ΕΜΑΚ αλλά και τους δεκάδες εθελοντές.

Χωρίς να μπει σε περισσότερες λεπτομέρειες, συμπλήρωσε πως προσπαθούσε διαρκώς να βρίσκει πηγές για πόσιμο νερό και να τρώει έστω και τις ελάχιστες τροφές που είχε την δυνατότητα να βρίσκει στη φύση.    Την ημέρα της μητέρας λοιπόν, δεν υπήρχε πιο σπουδαίο δώρο για τα τρία παιδιά της που βρίσκονταν σε πολύ δύσκολη ψυχολογική θέση αυτές τις σχεδόν τρεις εβδομάδες.

Η νεαρή Γιάννα που είχε φύγει από το σπίτι όπου έμενε με τον σύζυγο και τα παιδιά τους το πρωί της Τρίτης 25 Απριλίου, έχει σημαντικά προβλήματα υγεία και αυτές τις ημέρες θα χρειαστεί ιδιαίτερη ιατρική φροντίδα για να μπορέσει να επανέλθει σωματικά αλλά και ψυχολογικά.

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap