Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Ληστές «μπούκαραν» σε τσιπουράδικο και… κλειδώθηκαν μέσα | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δύο Έλληνες ηλικίας 36 και 29 ετών εισέβαλαν σε τσιπουράδικο στο Βόλο, στον Άγιο Κωνσταντίνο τα ξημερώματα του Σαββάτου, όμως τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα υπολόγιζαν.

Πήραν την ταμειακή μηχανή, την τηλεόραση και τα μηχανήματα παραγγελιών και ενώ ήταν έτοιμοι να φύγουν, αντιλήφθηκαν πως η πόρτα που διέρρηξαν κλειδώθηκε αυτόματα. Έσπασαν τελικά μετά από προσπάθεια την τζαμαρία και έφυγαν όπως αναφέρει το cnn.gr.

Δεν είχαν υπολογίσει όμως και τις κάμερες ασφαλείας στο χώρο, οι οποίες κατέγραψαν τις κινήσεις αλλά και τα πρόσωπά τους, με τον ιδιοκτήτη να πηγαίνει το υλικό άμεσα στην αστυνομία.

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για κλοπή και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ επεστράφη και η τηλεόραση που είχε κλαπεί.

Δείτε το βίντεο της ληστείας:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version