Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Τα βίντεο που βρέθηκαν στο κινητό του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Καρέ καρέ εξετάζουν οι Αρχές από το έγκλημα στα Γλυκά Νερά τα βίντεο και τις φωτογραφίες που βρήκαν στο κινητό του συζύγου της Καρολάιν, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Πρόκειται για 40 βίντεο τα οποία δείχνουν μεταξύ άλλων το ζευγάρι και τη Λυδία να κάνουν μπάνιο στην πισίνα, ένα ακόμη βίντεο δείχνει την Καρολάιν να παίζει χαρτιά μέσα στο σπίτι τους, και ένα άλλο βίντεο είναι από τα γραφεία της εταιρείας που εργαζόταν ο συζυγοκτόνος.

Αυτό που προκαλεί αίσθηση σύμφωνα με το Star, είναι ότι πάρα πολλά βίντεο, πάνω από 10 είναι μόνο από νυχτερινές πτήσεις από το ελικόπτερο. Την ίδια ώρα, οι Αρχές κάνουν «φύλλο και φτερό» και τις φωτογραφίες που είναι περισσότερες από 200 στο κινητό του. Και σε αυτή την περίπτωση, οι επαγγελματικές φωτογραφίες είναι περισσότερες αναλογικά από τις προσωπικές του στιγμές με την Καρολάιν και το μωρό.

Τα στοιχεία αυτά θα συνδυαστούν με την άρση του τηλεφωνικού και τραπεζικού απορρήτου, τόσο του κατηγορουμένου όσο και της Καρολάιν.

Η άρση έχει ολοκληρωθεί και αναμένεται να παραδοθεί στον αρμόδιο ανακριτή.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version