Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο-ντοκουμέντο: Eπεισοδιακή καταδίωξη στον περιφερειακό

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Η καταδίωξη ξεκίνησε όταν οι τέσσερις ληστές εντοπίστηκαν από 47χρονο σε αγροτική περιοχή στους Ταγαράδες αφού άρπαξαν ένα εργαλείο.

Με λεκτικές απειλές και προκαλώντας φθορές στο αυτοκίνητο του 47χρονου άντρα, οι ληστές κατάφεραν να φύγουν από το σημείο.

Μέσα σε λίγα λεπτά αστυνομικοί εντόπισαν το φορτηγό με τους τέσσερις ληστές να κινείται στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μουδανίων.

Όπως φαίνεται στο βίντεο οι ληστές, προκειμένου να αποφύγουν τη σύλληψη, ανέπτυξαν ταχύτητα πραγματοποιώντας ταυτόχρονα επικίνδυνους ελιγμούς, ενώ εμβόλισαν δύο φορές περιπολικό της ΕΛΑΣ.

Αν και αρχικά κατάφεραν να διαφύγουν, οι αστυνομικοί κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα και να συλλάβουν τους τέσσερις ληστές στην περιοχή του Ωραιοκάστρου, παρά τη σθεναρή αντίσταση που προέβαλαν.

Δείτε το βίντεο με την καταδίωξη:

Πηγή: newsbomb

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version