Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο δείχνει 25χρονο να μαχαιρώνει θανάσιμα αδέσποτο σκύλο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Βίντεο ντοκουμέντο από τη Θεσσαλονίκη αποτυπώνει τον βάναυσο τρόπο με τον οποίο θανατώθηκε το αδέσποτο σκυλί.

«Ήμουνα σε άμυνα», υποστήριξε ο 25χρονος δράστης, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος με όρους, σύμφωνα με το newsit.gr.

«Τα βίντεο δείχνουν συγκεκριμένη στιγμή, ένα κομμάτι. Δεν είναι από την αρχή», λέει στο Live News ο δικηγόρος του 25χρονου για τον θάνατο του αδέσποτου ζώου στη Θεσσαλονίκη.

«Το σώμα του εντολέα μου έχει σημάδια από τα δόντια του σκύλου, είναι όλος βαθιά σημάδια, αυτές οι φωτογραφίες δεν έχουν δημοσιοποιηθεί», τόνισε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα την Τετάρτη (25.08.2021), ο 25χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι μαχαίρωσε και σκότωσε τον σκύλο, αφέθηκε ελεύθερος με όρους.

Δείτε το ρεπορτάζ:

Θεσσαλονίκη: Τι ισχυρίζεται ο 25χρονος που μαχαίρωσε και σκότωσε το σκυλί

Ο νεαρός κατηγορούμενος επιμένει ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως ο ίδιος και το πιτ μπουλ του, δέχτηκαν επίθεση από τον άλλο σκύλο.

Ο δικηγόρος του κ. Θεοδωρής Καραγιάννης μιλώντας στο Live News υποστήριξε ότι ένας άνθρωπος που «έχει σκύλο και τον υπερφροντίζει δύσκολα τρέφει τέτοια συναισθήματα κατά ζώων. Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες που το πιστοποιούν».

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version