Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ανδρέας Βαζαίος συγκίνησε το Πανελλήνιο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα σε πισίνα 25 μ στο αγώνισμα των 200 μ. μεικτής κολύμβησης που διεξάγεται στην Κοπεγχάγη της Δανίας κατέκτησε ο Έλληνας πρωταθλητής Ανδρέας Βαζαίος –αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά ότι είναι αθλητής αγώνων.

Ο κολυμβητής του Αλέξανδρου Νικολόπουλου (ο οποίος ήταν παρών στον αγώνα) συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ που είχε κάνει στον ημιτελικό με 1:53.88 και με 1:53.27 που εκτός από νέο πανελλήνιο ρεκόρ είναι και η τρίτη επίδοση στον κόσμο για το 2017, κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο.

Το χρυσό μετάλλιο το πήρε ο Γερμανός Φίλιπ Χάιντζ με 1:52.41 ενώ τρίτος ήταν ο Νορβηγός Τόμοε Ζενιμότο Χβας με 1:54.16.

Δύο χρόνια πριν στη Νετάνια του Ισραήλ ο Βαζαίος ήαν 5ος με 1:54.37 με τον Λάζλο Τσεχ να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο κάνοντας 1:51.36 και τον Χάιντζ να είναι δεύτερος με 1:53.21.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version