Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Βασίλης Καλογήρου: Νέα αποδεικτικά στοιχεία ενισχύουν τα σενάρια εγκληματικής ενέργειας

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Νέα στοιχεία έρχονται στη φως στην υπόθεση θανάτου του Βασίλη Καλογήρου και αφορούν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης γεννώντας ερωτήματα.

Εντοπίστηκε τομή στο σώμα του, κάτι που δείχνει ανθρώπινη παρέμβαση. Σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Open, ιατροδικαστικές πηγές αναφέρουν ότι λείπουν οι δύο φάλαγγες από δάχτυλο του Βασίλη Καλογήρου, και συγκεκριμένα από τον δείκτη του αριστερού χεριού, κάτι που επιβεβαιώνεται και με φωτογραφίες.

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι ότι η εν λόγω τομή έχει προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο, πιθανώς κλαδοψάλιδο, αφού είναι λεία και ομαλή και δεν έχει προκληθεί από κάποιο ζώο, όπως άλλα σημάδια που βρέθηκαν στο άψυχο σώμα του 39χρονου.

Το εύρημα αυτό ενισχύει όσα υποστηρίζει η οικογένεια του θύματος, η οποία εξ αρχής κάνει λόγο για εγκληματική ενέργεια. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, οι αρμόδιοι ιατροδικαστές, με τη βοήθεια της τεχνικής συμβούλου της οικογένειας, πήραν ιστοτεμάχια και τα έστειλαν για ιστολογική εξέταση, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν πρόκειται για προθανάτιο ή μεταθανάτιο εύρημα.

Σημειώνεται ότι στο δεξί χέρι του Βασίλη Καλογήρου εντοπίστηκαν ευρήματα που τοποθετούνται μετά τον θάνατό του και φαίνεται ότι έχουν γίνει από ζώα.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση ammos
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ