Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Εικόνα ντροπής: Βανδάλισαν το μνημείο της Μαρφίν στην πορεία για τον Ζακ Κωστόπουλο | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Tο μνημείο των θυμάτων της Μαρφίν αμαύρωσαν την Κυριακή το βράδυ κουκουλοφόροι οι οποίοι φέρονται να συμμετείχαν στην πορεία για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Όπως φαίνεται στη φωτογραφία από το Twitter, οι δράστες έβαλαν με κόκκινο σπρέι πάνω στο μνημείο, κάνοντας το σήμα των καταλήψεων.

“Σε αυτό το κτίριο στις 5 Μαΐου 2010 δολοφονήθηκαν η Παρασκευή Ζούλια, η εγκυμονούσα Αγγελική Παπαθανασοπούλου, ο Επαμεινώνδας Τσάκαλης, θύματα του τυφλού μίσους που γεννά ο διχασμός. Τιμούμε τη μνήμη τους. Ποτέ ξανά” αναφέρει η πλακέτα που τοποθετήθηκε στο σημείο 10 χρόνια μετά την τραγωδία.

Υπενθυμίζεται πως το μνημείο για τα θύματα της Marfin είχε εγκαινιαστεί στις 9 Μαΐου από τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μνήμης που είχε πραγματοποιηθεί στο σημείο.

Καθαρίστηκε το μνημείο

Πάντως το μνημείο καθαρίστηκε άμεσα από ειδικά συνεργεία του Δήμου Αθηναίων.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version