Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Ένας υπέροχος δρόμος για ερωτευμένους μόλις 2 ώρες μακριά από την Αθήνα | ΦΩΤΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS

Είσαι ερωτευμένος; Σου έχουμε τον κατάλληλο προορισμό! Ο «δρόμος της αγάπης» βρίσκεται μόλις 2 ώρες από την Αθήνα, στην Ορεινή Αρκαδία και σε περιμένει να τον περπατήσεις με τον σύντροφό σου και να δυναμώσει τον έρωτά σου ακόμη περισσότερο!

Η Ελλάδα πάντα μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις. Εκεί λοιπόν, στην Ορεινή Αρκαδία, και συγκεκριμένα στη δυτική πλευρά της Βυτίνας, όπου βρίσκεται το λεγόμενο Παλαιό Χωριό και οι ιστορικές εκκλησίες των Αγίων Αποστόλων ο έρωτας συναντά έναν μοναδικό δρόμο με πλατάνια και με αύρα που αποπνέει έρωτα!

Δίκαια η Βυτίνα έχει τον τίτλο ενός από τους πιο γραφικούς οικισμούς στην Ελλάδα. Χτισμένη σε υψόμετρο 1033μ., στους πρόποδες του Μαινάλου, απέχει σχεδόν 190 χλμ. από την Αθήνα και αποτελεί ιδανικό προορισμό χειμώνα-καλοκαίρι.

Travellers από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού, που έχουν επισκεφθεί το μέρος έχουν παρασυρθεί στα ερωτικά καλέσματα του «δρόμου της αγάπης», Επειδή όμως η εικόνα είναι πιο δυνατή από τις λέξεις, σου παρουσιάζουμε πλούσιο φωτογραφικό υλικό!

 

Πηγή: travelgirl

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap