Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ: Το σύστημα των 12 ευρώ του έδωσε 895.000

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο λόγος για τον μεγάλο νικητή της χθεσινής κλήρωσης του τζόκερ. Ήταν ο μοναδικός τυχερός στην πρώτη κατηγορία (5+1) και πήρε όλα τα χρήματα.

Με ένα σύστημα αξίας 12 ευρώ, κέρδισε 895.830 και πλέον κάνει όνειρα. Το «χρυσό» δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο του Πύργου στην Ηλεία.

Όπως προκύπτει από τη διαλογή του ΟΠΑΠ, δεν ήταν τυχαίας επιλογής. Ο νικητής συμπλήρωσε τους αριθμούς και έπεσε μέσα σε όλους. Στη δεύτερη κατηγορία του τζόκερ (5άρια), βρέθηκαν δύο επιτυχίες, που κερδίζουν από 37.000 ευρώ.

Στην κλήρωση Τζόκερ ΟΠΑΠ, χθες Κυριακή 06-10-2019 (αριθμός κλήρωσης 2059), οι τυχεροί αριθμοί ήταν: 3, 4, 11, 31, 39 και τζόκερ ο αριθμός 8.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές. Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

Πηγή:newsit

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version