ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο με νταλίκα στη Λαμία – Στο νοσοκομείο ο οδηγός

Τροχαίο με νταλίκα
Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης στη Λαμία, όταν μια νταλίκα βγήκε εκτός πορείας και έπεσε πάνω σε τσιμεντένιο διάζωμα.
Ήταν λίγο πριν τις 5 το πρωί, στην εθνική οδό, κοντά στην Αρκίτσα. Η νταλίκα κινούταν κανονικά στο ρεύμα προς Λαμία. Για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο. Το φορτηγό καρφώθηκε στο διαχωριστικό διάζωμα, προκαλώντας αναστάτωση.
Τροχαίο με νταλίκα χωρίς άλλες συγκρούσεις – Ευτυχώς δεν ανετράπη
Παρά τη σφοδρότητα της πρόσκρουσης, δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο όχημα. Το βαρύ όχημα δεν ανετράπη. Αυτό, σε τέτοιες περιπτώσεις, είναι κάτι που συχνά αποδεικνύεται καθοριστικό.
Ο οδηγός της νταλίκας τραυματίστηκε. Άμεσα στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Οι διασώστες τον παρέλαβαν και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αταλάντης.
-
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ9 ώρες πριν
Κρητικός τραγουδιστής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ2 ημέρες πριν
Αγωνία για την εξαφάνιση ειδικευόμενου γιατρού στην Κρήτη – Τι λέει ο πατέρας του
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Αυτό είναι το ωραιότερο χωριό με βάση την τεχνητή νοημοσύνη
-
Ρέθυμνο1 ημέρα πριν
Τροχαίο ατύχημα στην παραλιακή – Στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια μοτοσυκλετιστής




