Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Οικογενειακή τραγωδία: Γονείς και γιος έχασαν τη ζωή τους μέσα σε λίγες μέρες από κορονοϊό

Δημοσιεύτηκε

στις

νοσοκομειο


109 Shares

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε στη Λάρισα μια ολόκληρη οικογένεια ξεκλιρήστηκε από τον κορονοϊό.

Θλιβερό τέλος είχε η οικογενειακή τραγωδία των θανόντος προχθές από κορονοϊό ζεύγους του συνταξιούχου καθηγητή της Θεολογίας Βασίλη Στεργιούλη και τη συζύγου του Ευδοξίας (Σούλας) , καθώς σήμερα έχασε τη μάχη με τη ζωή στη ΜΕΘ-covid του πανεπιστημιακού και ο γιός τους Χαράλαμπος σε ηλικία 51 ετών, παρά τις υπαράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τραγικό φινάλε στην οικογενειακή τραγωδία - έφυγε από τη ζωή και ο γιός Χαράλαμπος Στεργιούλης

Πατέρας , μητέρα και γιός νόσησαν βαριά από κορονοϊό και έδωσαν πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ του πανεπιστημιακού. Πρώτος έφυγε ο Βασίλης Στεργιούλης σε ηλικία 84 ετών, μετά από λίγες ώρες η σύζυγός του 79 ετών και σήμερα ο γιός τους επίσης εκπαιδευτικός και καθηγτής Φιλολογίας στη Φιλοσοφική Σχολή του πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με τον καθηγητής Αιματολογίας του πανεπιστημιακού νοσοκομείου κ. Γιώργο Βασιλόπουλο  και οι τρεις ήταν ανεμβολίαστοι

Πλούσια η δράση του Χαράλαμπου Στεργιούλη

Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΎΛΗΣ ήταν πτυχιούχος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος σπουδών της Μεσαιωνικής Ελληνικής Φιλολογίας και διδάκτωρ του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Αυτήν την περίοδο διεξήγαγε μεταδιδακτορική έρευνα στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Χριστιανικού Πολιτισμού της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.
Υπηρετούσε ως ιδιωτικός εκπαιδευτικός στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και δίδασκε στο Διαπανεπιστημιακό-Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών του Παιδαγωγικού Τμήματος του ΕΚΠΑ «Ρητορική, Επιστήμες του Ανθρώπου και Εκπαίδευση».

Κορονοϊός-Λάρισα: Τραγικό φινάλε στην οικογενειακή τραγωδία - έφυγε από τη ζωή και ο γιός Χαράλαμπος Στεργιούλης

Είχε συμμετάσχει ως σύνεδρος και εισηγητής σε διάφορα διεθνή επιστημονικά συνέδρια και ημερίδες. Εργασίες του έχουν δημοσιευτεί σε ελληνόγλωσσα και ξενόγλωσσα επιστημονικά περιοδικά.
Ήταν μέλος του Δ.Σ. της νεοσυσταθείσης Μητροπολιτικής Ακαδημίας Θεολογικών και Ιστορικών Σπουδών Αγίων Μετεώρων και συνεργάτης της Ι. Μητροπόλεως Σταγών και Μετεώρων. Από το 2014 συμμετείχε στο Δ.Σ. της Φιλολογικής Ιστορικής Αρχαιολογικής Λαογραφικής Εταιρείας Θεσσαλίας (Φ.Ι.Α.Λ.Ε.Θ.) ως ειδικός γραμματέας (2014-2016) και από το 2016 μέχρι σήμερα ως πρόεδρός της.

Τραγικό φινάλε στην οικογενειακή τραγωδία - έφυγε από τη ζωή και ο γιός Χαράλαμπος Στεργιούλης

Ήταν διευθυντής σύνταξης των επιστημονικών περιοδικών «Ανάλεκτα Σταγών και Μετεώρων» και «Θεσσαλικά Μελετήματα» που εκδίδουν οι παραπάνω επιστημονικοί φορείς. Αρθρογραφούσε τακτικά στον αθηναϊκό και περιφερειακό τύπο, ενώ είχε επιμελειθεί και παρουσιάζει την εβδομαδιαία ραδιοφωνική εκπομπή –αφιερωμένη στην Ελληνική Επανάσταση– στον Ρ/Σ της Ι.Μ. Λαρίσης και Τυρνάβου……

Τραγικό φινάλε στην οικογενειακή τραγωδία - έφυγε από τη ζωή και ο γιός Χαράλαμπος Στεργιούλης

Το ζεύγος Βασίλης και Ευδοξία Στεργιούλη

Πηγή: thessaliatv.gr

νοσοκομειο
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση etem
Διαφήμιση
etem
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap