ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Τραγικό δυστύχημα στο λιμάνι της Πάτρας: Φορτηγό παρέσυρε και σκότωσε 47χρονη ναυτικό

Μία 47χρονη, μέλος πληρώματος πλοίου, έχασε τη ζωή της το βράδυ της Πέμπτης (24/4) στο λιμάνι της Πάτρας, όταν παρασύρθηκε από νταλίκα.
Το τραγικό δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 23:00 το βράδυ της Πέμπτης (24/4), όταν πλοίο που εκτελούσε δρομολόγιο από την Ιταλία έδεσε στο λιμάνι της Πάτρας. Κατά τη διάρκεια της εκφόρτωσης των οχημάτων, μια νταλίκα παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα μια 47χρονη γυναίκα, μέλος του πληρώματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, ο οδηγός της νταλίκας, την ώρα που έβγαινε από το εσωτερικό του πλοίου, φέρεται να μην αντιλήφθηκε την παρουσία της γυναίκας, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει στον καταπέλτη, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.
Οι αρμόδιες αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το δυστύχημα.

-
PLUS +3 ημέρες πριν
Αυτές είναι οι 10 καλύτερες μαντινάδες για την Ημέρα της Μητέρας
-
LIFESTYLE2 ημέρες πριν
Παύλος Βαρδινογιάννης: Νέα αρχή με νέα σύντροφο στο πλευρό του
-
ΚΡΉΤΗ3 ημέρες πριν
Οι 10 κορυφαίες παραλίες της Κρήτης για το 2025
-
PLUS +2 ημέρες πριν
Πρόστιμο 400 ευρώ αν δεν έχετε αυτό το χαρτί στο αμάξι