Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος στην Κεφαλονιά: 17χρονος απανθρακώθηκε σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 17χρονος μαθητής σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το μεσημέρι στην Κεφαλονιά, στο δρόμο της Λάσσης στο ύψος της διασταύρωσης για το Σπήλαιο του Αγίου Γεράσιμου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν 4 μαθητές, 17 ετών όλοι, το όχημα κινείτο με υψηλή ταχύτητα, εξετράπη της πορείας του, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αρχικά προσέκρουσε σε σιδερένια κολονάκια στο πεζοδρόμιο, μετά σε μαντρότοιχο και τελικά εκσφενδονίστηκε καταλήγοντας και πάλι στα προστατευτικά κολωνάκια του πεζοδρομίου, όπου και ανεφλέγη.

Τα τρία παιδιά πρόλαβαν και απεγκλωβίστηκαν αλλά δυστυχώς το τέταρτο, που καθόταν στο πίσω κάθισμα, δεν κατάφερε να βγει από το φλεγόμενο όχημα με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Η Πυροσβεστική που έφτασε άμεσα στο σημείο, δεν πρόλαβε να σώσει τον 17χρονο, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις φαίνεται ότι από την πρόσκρουση προκλήθηκε έκρηξη στο ντεπόζιτο της βενζίνης.

Οι άλλοι τρεις μαθητές είναι καλά στην υγεία τους, με τον έναν να έχει τραυματιστεί ελαφρά, ενώ η Τροχαία Αργοστολίου διεξάγει προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version