Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος για τον Γιώργο Λάνθιμο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Δύο ημέρες μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων του στα Όσκαρ για την ταινία του «The Favorite», η οικογένεια του Έλληνα σκηνοθέτη βυθίστηκε στη θλίψη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντώνης Λάνθιμος, που το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας, άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Παρασκευής.

Ο Αντώνης Λάνθιμος υπήρξε παίκτης του Παγκρατίου και της Εθνικής Ομάδας και διέπρεψε με τις φανέλες τους τις δεκαετίες του ’60 και του ’70. Φόρεσε εννιά φορές το εθνόσημο, με παρουσία (έφηβος ακόμη) στη Βαλκανιάδα του 1964 αλλά και στο Eurobasket της επόμενης χρονιάς, όπου ήταν ο 12ος παίκτης. Μάλιστα, προσπάθησε να βάλει και το γιο του σε αυτό το μονοπάτι, αλλά δεν τα κατάφερε, αφού τον κέρδισε ο κινηματογράφος.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version