Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Προφυλακίστηκε ο 36χρονος για τη φονική έκρηξη

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μετά την απολογία του, κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος

Στις φυλακές οδηγήθηκε σήμερα ο 36χρονος άνδρας, ο οποίος ενοικίαζε το διαμέρισμα στην οδό Ολυμπίου Διαμαντή, στη Θεσσαλονίκη. Το ίδιο διαμέρισμα, σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, φαίνεται πως χρησιμοποιήθηκε για την κατασκευή του εκρηκτικού μηχανισμού, ο οποίος εξερράγη στα χέρια της 38χρονης γυναίκας λίγα μέτρα πριν τοποθετηθεί κοντά σε τραπεζικό κατάστημα. Η γυναίκα σκοτώθηκε επί τόπου.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του. Αντιμετωπίζει βαρύ κατηγορητήριο που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις κατηγορίες της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, της πρόκλησης έκρηξης με κίνδυνο για ανθρώπινη ζωή, της κατασκευής και κατοχής εκρηκτικών υλών, φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και παράνομης κατοχής όπλων.

Η υπερασπιστική του γραμμή

Ο 36χρονος Κωνσταντίνος Μιχαλιτσάνος αρνείται τις κατηγορίες. Φέρεται να δήλωσε στις αρχές πως δεν γνώριζε τη γυναίκα που σκοτώθηκε, ούτε το περιεχόμενο του σακιδίου που μετέφερε στο διαμέρισμα. Όπως φέρεται να είπε, του ζητήθηκε να παραδώσει το σακίδιο για «ένα χαρτζιλίκι», χωρίς να του έχει αποκαλυφθεί τι υπήρχε μέσα.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ANEK LINES
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ