Βρειτε μας στα Social Media

ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 61χρονος για τη φωτιά στο Α.Τ. Θερμαϊκού

φωτιά στον Βύρωνα
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος στην απολογία του

Ελεύθερος, αλλά με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε ο 61χρονος άνδρας που φέρεται να προκάλεσε φωτιά στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Θερμαϊκού, τα ξημερώματα της Τρίτης, στους Νέους Επιβάτες Θεσσαλονίκης.

Η υπόθεση προκάλεσε αναστάτωση, καθώς η φωτιά εκδηλώθηκε μέσα σε χώρο κράτησης, με προφανείς κινδύνους για ανθρώπινες ζωές. Σε βάρος του άνδρα ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση με κίνδυνο για άνθρωπο, σε βαθμό κακουργήματος.

Κατά την απολογία του στην ανακρίτρια, ο κατηγορούμενος φέρεται να αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να προκαλέσει φωτιά. Υποστήριξε ότι το περιστατικό συνέβη επειδή άναψε τσιγάρο μέσα στο κελί. Σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται επίσης να έκανε λόγο για ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Τι αποφασίστηκε από τις δικαστικές αρχές

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν από κοινού να τον αφήσουν ελεύθερο, υπό δύο περιοριστικούς όρους:

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση
Διαφήμιση ANEK LINES
Διαφήμιση
Διαφήμιση vikos
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ