Βρειτε μας στα Social Media
 

ΕΛΛΑΔΑ

Τρελή γκάφα αστυνομικών: Συνέλαβαν δύο εργάτες γιατί πέρασαν τον στόκο για… κοκαΐνη!

Δημοσιεύτηκε

στις

αστυνομικοι εσωσαν 4χρονο αγορακι
Φωτογραφία αρχείου
Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
642 Shares

Σε ένα λάθος τεραστίων διαστάσεων, το οποίο μάλιστα αναπαράγεται και από διεθνή μέσα ενημέρωσης υπέπεσαν αστυνομικοί στη Θεσσαλονίκη, οι οποίοι συνέλαβαν δύο εργάτες διότι θεώρησαν ότι ο στόκος που βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους ήταν κοκαΐνη. Μάλιστα τους κρατήσουν και στο κρατητήριο για δύο ημέρες.

Αναλυτικότερα, όπως έγραψε το Assosiated Press την Πέμπτη 8 Ιουλίου, οι αστυνομικοί συνέλαβαν δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, 38 και 44 ετών με την κατηγορία της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών. Όμως η σκόνη που βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητό τους δεν ήταν κοκαΐνη, όπως πίστευαν αλλά στόκος, ο οποίος, όπως φάνηκε από την ανάλυση που έγινε σε ειδικά εργαστήρια, είχε κρυσταλλωθεί εξαιτίας της υψηλής θερμοκρασίας.

Τους κράτησαν δύο μέρες στο κρατητήριο – Τους κατάσχεσαν 2.900 ευρώ

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του AP, η Αστυνομία κράτησε τους άνδρες για δύο ημέρες στο κρατητήριο, ενώ τους κατάσχεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα, το αυτοκίνητo, αλλά και 2.900 ευρώ που είχαν στην κατοχή τους, διότι θεωρήθηκαν κέρδη από το λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

Μετά την ανάλυση της σκόνης που έγινε στα εργαστήρια, οι δύο άνδρες αφέθηκαν ελεύθεροι , ενώ τους επεστράφησαν και τα χρήματα και τα αντικείμενά τους.

 

Πηγή: ethnos

αστυνομικοι εσωσαν 4χρονο αγορακι
Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap