Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε πως είναι σήμερα από ψηλά οι ιστορικές Θερμοπύλες! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Οι Θερμοπύλες είναι χωρίς αμφιβολία μία από τις ιστορικότερες τοποθεσίες στον κόσμο. Η μάχη μεταξύ των ενωμένων Ελλήνων εναντίον των εισβολέων Περσών το 480 π.χ., αποτελεί μέχρι και σήμερα σημείο αναφορά ς σε κάθε συζήτηση περί ανδρείας, πατριωτικού αισθήματος και στρατιωτικής τακτικής. Οι 300 του Βασιλιά Λεωνίδα μαζί με τις υπόλοιπες δυνάμεις που έμειναν στα στενά προκειμένου να καθυστερήσουν τις δυνάμεις του Ξέρξη, έγραψαν μια σελίδα ιστορίας που μέχρι και σήμερα συγκλονίζει!

Πέρα από την τεράστια κατάθεση ψυχικής και σωματικής δύναμης των Ελλήνων στρατιωτών, η συγκεκριμένη μάχη αποτελεί και μάθημα σε όλες τις στρατιωτικές σχολές του κόσμου σχετικά με την σημασία της ποιοτικής εκπαίδευσης των ανδρών ενάντια σε πολλαπλάσιες δυνάμεις…

Οι αιώνες έχουνε περάσει, μα η τοποθεσία των Θερμοπυλών χαρακτηρίζεται ακόμη από τα παραπάνω γεγονότα της Ιστορίας. Εσείς σήμερα, με τα νέα μέσα της τεχνολογίας, μπορείτε να δείτε πως είναι το ιστορικό πέρασμα μέσα από ένα εντυπωσιακό drone βίντεο που καταγράφει την τοποθεσία και το σύγχρονο μνημείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version