Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Τέλος οι δωρεάν σακούλες στα σούπερ μάρκετ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Παρελθόν οι δωρεάν σακούλες στα σούπερ μάρκετ με νόμο του υπουργείου Περιβάλλοντος με τον οποίο η χώρα εναρμονίζεται με την κοινοτική οδηγία.

Η χρέωση ξεκινάει από 1/1/2018 και στην αρχή θα είναι η μισή από την προβλεπόμενη. Κάθε σακούλα θα χρεώνεται 0,04 ευρώ για το διάστημα από 1/1/2018 έως την 30/6/2018. Από την 1η Ιουλίου του 2018 η χρέωση θα είναι ολόκληρη και κάθε σακούλα στο σούπερ μάρκετ θα κοστίζει 0,08 ευρώ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κάθε Έλληνας χρησιμοποιεί τον χρόνο 400 πλαστικές σακούλες. Η περιβαλλοντική επιβάρυνση είναι τεράστια και η χρέωση για τις πλαστικές σακούλες έχει σκοπό να μειώσει τη χρήση τους ενώ παράλληλα το χρηματικό αντίτιμο για την απόκτηση τους θα πηγαίνει σε περιβαλλοντικές δράσεις και στους δήμους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version