Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Ταξιτζής έκρυβε μετανάστη στο…πορτ μπαγκάζ!

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Το μπλόκο που είχε στηθεί επί της Εγνατίας Οδού από αστυνομικούς του τμήματος Κόνιτσας και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας έβγαλε… «λαγό» το πρωί της Τετάρτης, όταν σταμάτησε για έλεγχο ένα ταξί στο ύψος του Δροσοχωρίου.
Μόλις οι αστυνομικοί άνοιξαν τον χώρο των αποσκευών, διαπίστωσαν έκπληκτοι ότι μέσα βρισκόταν ένας… παράτυπος μετανάστης, τον οποίο είχαν κρύψει ο Έλληνας οδηγός και ο αλλοδαπός που επέβαινε στο ταξί ως πελάτης! Μάλιστα, στις τσέπες του ταξιτζή ημεδαπού βρέθηκαν 700 ευρώ που είχε πληρωθεί για τη μεταφορά και ένας φορητός ασύρματος συντονισμένος στις συχνότητες της ΕΛ.ΑΣ.!
Ταξιτζής και επιβάτες συνελήφθησαν, προσήχθησαν στην Ασφάλεια και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για μεταφορά παράτυπου μετανάστη σε βαθμό κακουργήματος με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ενώ το ταξί κατασχέθηκε μαζί με τα χρήματα.
Πηγή: protothema

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version