Διαφήμιση

ΕΛΛΑΔΑ

Στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ αφιέρωσαν συρτάκι στον Γιάννη Αντετοκούνμπο! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις στον «μαγικό» κόσμο του NBA και έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων. Όχι μόνο των φιλάθλων της ομάδας του, αλλά ακόμη και των αντιπάλων που αντιμετωπίζει σε κάθε αγώνα. Χαρακτηριστική η περίπτωση της διοίκησης των Φιλαδέλφεια 76ers που οργάνωσε μια σύντομη αλλά εντυπωσιακή εκδήλωση προς τιμήν του Γιάννη!

Λίγα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ανάμεσα στους Φιλαδέλφεια 76ers και τους Μιλγουόκι Bucks, στο παρκέ εμφανίστηκαν ομογενείς από την ισχυρή ελληνική κοινότητα της πόλης και χόρεψαν συρτάκι ξεσηκώνοντας κυριολεκτικά ολόκληρο το γήπεδο! Απολαύστε και εσείς το βίντεο από την χορευτική επίδειξη του «έκλεψε» την παράσταση σε πρόσφατη αγωνιστική του πρωταθλήματος NBA…

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version