ΕΛΛΑΔΑ
Σοκάρει ο πατέρας της 13χρονης που πήγε να δηλητηριάσει τη μητέρα της: «Την εξουσίαζε, ήμουν ο επόμενος»
Συγκλονιστική μαρτυρία του πατέρα της 13χρονης που αποπειράθηκε να δηλητηριάσει τη μητέρα της με εντολή του αγοριού της.
Οι αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση της Σύμης είναι σοκαριστικές, με τη 13χρονη και τον 15χρονο φίλο της επιχείρησαν να δηλητηριάσουν τη μητέρα της με ποντικοφάρμακο, ενώ είχαν σχέδια και για τον πατέρα.
Ο πατέρας της 13χρονης μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή «Τώρα Μαζί», αναφέροντας ότι η συμπεριφορά της κόρης του άλλαξε δραματικά από τη στιγμή που άρχισε τη σχέση της με τον 15χρονο, ο οποίος την επηρέαζε και της χορηγούσε χάπια.
«Η μικρή είχε μπλέξει με έναν 16χρονο εδώ στο νησί, ο οποίος έχει δεκάδες κλοπές και χειροδικίες στο όνομά του. Τα χάπια που του είχαν δώσει οι ψυχίατροι γιατί έχει πρόβλημα ψυχιατρικό είχε αρχίσει να δίνει και στη μικρή, τότε εμείς είχαμε παρέμβει για να την προστατέψουμε γιατί είχαμε παρατηρήσει έναν χαρακτήρα εντελώς διαφορετικό από ότι την ξέραμε.
Ανακαλύψαμε ότι της έδινε τα χάπια του αυτός και την εξουσίαζε και είχε επιθετικό χαρακτήρα, μέχρι που αποφάσισε, επειδή του είχα απαγορεύσει εγώ να έχουν επαφές, να δολοφονήσουν πρώτα την μητέρα και έπειτα εμένα. Είχε μεταβεί στο σπίτι μου, είχε βάλει ποντικοφάρμακο στο γλυκό και στο τσάι, τα οποία τα αντιληφθήκαμε γιατί παρακολουθούσαμε τα μηνύματα και τις κινήσεις τους, το πού βρίσκονταν».
Η μικρή ένιωθε τύψεις και το αποκάλυψε στη μητέρα της εκείνη τη νύχτα και ζήτησε να πάνε στην αστυνομία να το καταγγείλουν. Εμείς το καταγγείλαμε. Την έχω εδώ, έχει ζητήσει συγγνώμη από τη μητέρα της, έχει επανέλθει ο οργανισμός της, όπως ήταν και μας τα αποκάλυψε όλα. Όλα είναι όπως ήταν παλιά. Όσες φορές βρισκόταν μαζί του και ερχόταν, ήταν σε άλλη γη, σε άλλα μέρη.
Έχω ραντεβού με την εισαγγελία Ρόδου, εγώ και η σύζυγός μου, έχουμε υποβάλει μήνυση εναντίον του και των γονιών του γιατί έχει ξεφύγει. Το παιδί είναι 16 ετών, στα 26 ή 36 θα την γλιτώναμε;».
Πηγή:

-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Έφυγε από τη ζωή η Ελένη Μαραγκουδάκη – Μια σπουδαία πανεπιστημιακός και άνθρωπος του πνεύματος
-
ΗΡΑΚΛΕΙΟ3 ημέρες πριν
Κρήτη: 19χρονος έδειξε τα… γεννητικά του όργανα σε 35χρονη γυναίκα
-
Ρέθυμνο3 ημέρες πριν
Κρητικό Μαχαίρι: Η τέχνη του Μπάμπη δεν… σκουριάζει στον χρόνο!
-
Ρέθυμνο2 ημέρες πριν
Ρέθυμνο: Σοκαριστικός καυγάς ζευγαριού και βίαιη επίθεση σε γυναίκα – Σκηνές πανικού στο κέντρο της πόλης