Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απίστευτο περιστατικό: Πέταξε τη γυναίκα του στη θάλασσα μετά από καυγά

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Παρολίγο δυστύχημα στην Χαλκίδα όπου ένας άγριος καβγάς κόντεψε να αποβεί μοιραίος.

Όπως αποκαλύπτει το EviaZoom.gr, ένας 30χρονος κινούνταν με το αυτοκίνητό του, στο οποίο συνοδηγός ήταν η 45χρονη σύντροφός του και σταμάτησε για λίγο δίπλα στη θάλασσα, πλησίον του Τσιμεντάδικου της πόλης.

Όπως κατήγγειλε αργότερα η γυναίκα στο Λιμεναρχείο Χαλκίδας, ξεκίνησε καβγάς ανάμεσά τους και ο 30χρονος την έβγαλε βιαίως από το αυτοκίνητο και την έριξε στη θάλασσα. Εκείνος έφυγε, ενώ η 45χρονη κατάφερε να βγει από την θάλασσα και στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό.

Στελέχη του Γραφείου της Ασφάλειας Λιμεναρχείου Χαλκίδας, τον εντόπισαν το πρωί της Τετάρτης (24-03-2021) και συνελήφθη στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Οδηγήθηκε στον Αντεισαγγελέα Υπηρεσίας Χαλκίδας και ορίστηκε η δίκη για την Παρασκευή όπου μέχρι τότε θα παραμείνει κρατούμενος ο 30χρονος.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version