Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τραγωδία στον Πύργο: Βρέφος «έσβησε» ένα τέταρτο μετά τη γέννησή του

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση
Στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι γονείς κατέρρευσαν

Σε βαθύ πένθος έχει βυθιστεί το νεαρό ζευγάρι στον Πύργο, που λίγα λεπτά αφότου ήρθε στον κόσμο το παιδί τους, έμαθε πως το βρέφος ήταν νεκρό.

Πηγές από το περιβάλλον του νοσοκομείου, σύμφωνα με το patrisnews, τόνισαν πως ο θάνατος του βρέφους οφείλεται σε πολύ σοβαρή εγκεφαλοπάθεια, την οποία δυστυχώς δεν είχε αντιληφθεί η οικογένεια, καθώς σε αντίθετη περίπτωση, θα είχε διαγνωστεί εάν η νεαρή μητέρα είχε υποβληθεί σε ένα υπερηχογράφημα.

Στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι γονείς κατέρρευσαν.

Η γυναίκα που κυοφορούσε το παιδί, το οποίο πέθανε 15 λεπτά μετά τη γέννησή του, διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, και πιο συγκεκριμένα, στη Μαιευτική Κλινική του ιδρύματος, τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, με φρικτούς πόνους, και κρίθηκε αναγκαίο να γίνει καισαρική τομή για να γεννήσει.

 

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version