Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Θα το φάει το κεφάλι του»: Γιατί προειδοποιεί τον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Εξοργισμένη φέρεται να ειναι η προφυλακισμένη για τον θάνατο της 9χρονης κόρης Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η 33χρονη τόνισε – μέσα από τη φυλακή – ότι δεν γνώριζε πως ο πρώην σύζυγός της έχει την επιθυμία να κάνει τεστ DNA για την πατρότητα των δύο άλλων παιδιών του.

Μιλώντας σε δημοσιογράφο του Star, η Ρούλα Πισπιρίγκου ισχυρίστηκε πως ο Μάνος Δασκαλάκης ξέρει ότι τα παιδιά είναι δικά του, ενώ τον προειδοποίησε ότι αν πάει να κάνει τεστ «θα το φάει το κεφάλι του».

Γιατί θέλουν να δουλέψουν εθελοντικά έξι σύμβουλοι

Στο μεταξύ, ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε για τους πραγματογνώμονες που προσέλαβε η κατηγορούμενη για να την υπερασπιστούν και να τη βοηθήσουν να καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης:

«Οι πέντε από τους έξι συμβούλους έχουν από μόνοι τους έρθει σε επαφή μαζί μας και έχουν εκφράσει την επιθυμία να εργαστούν για εμάς χωρίς αμοιβή», ανέφερε ο ίδιος.

Μάλιστα, είπε πως ο λόγος που οι σύμβουλοι θα δουλέψουν εθελοντικά είναι γιατί ουσιαστικά «διαφωνούν επιστημονικά με τα όσα ακούγονται για την υπόθεση, όπως ότι η κεταμίνη μπορεί να σκοτώσει άνθρωπο».

Πηγή: dikaiologitika
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version