Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Προ των πυλών ανεμβολίαστοι όσοι δεν κάνουν την τρίτη αναμνηστική δόση

Δημοσιεύτηκε

στις

εμβολιασμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
192 Shares

Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης στο τέλος Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου θα τεθεί σε εφαρμογή η επτάμηνη ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού. Συνεπώς, όσοι εμβολιασμένοι δεν έχουν κάνει την 3η, αναμνηστική δόση, μετά το πέρας του επταμήνου θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι.

Συνεπώς θα χάσουν τα προνόμια που έχουν οι εμβολιασμένοι πολίτες, όπως η ελεύθερη είσοδος σε κλειστούς χώρους εστίασης. Όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μετά το πέρας του επταμήνου, όσοι δεν έχουν προχωρήσει σε τρίτη αναμνηστική δόση θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι.

Παράλληλα, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ τόνισε ότι η κυβέρνηση σκέφτεται ως μόνιμο το μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού των υγειονομικών.

Τέλος, στο τραπέζι είναι έτοιμη η κυβέρνηση να βάλει και την επέκταση της υποχρεωτικότητας εμβολιασμού και στους άνω των 50 ετών. Προ ημερών η επιβεβαίωση ήρθε από τα πλέον επίσημα χείλη, αυτά του υπουργού Υγείας όπου δήλωνε «Δεν είμαστε δογματικοί στην υποχρεωτικότητα αλλά εξετάζουμε να επεκταθεί με ηλικιακά κριτήρια».

εμβολιασμός
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap