Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πάτρα: «Δύο μέρες μετά το θάνατο του παιδιού της έδινε συνταγές στο διαδίκτυο…»

Δημοσιεύτηκε

στις

Πάτρα Μινχάουζεν
Διαφήμιση xalkiadakis
Διαφήμιση xalkiadakis

Ο εν αποστρατεία στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ., Χρήστος Ρουγκάλας, αναφέρθηκε στην οικογένεια με τα τρία παιδιά που πέθαναν στην Πάτρα και ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «είναι πολύ περίεργο που οι θάνατοι των παιδιών έγιναν Σαββατόκυριακο και αργίες».

«Δεν έχω αλλάξει άποψη. Δεν έχω άλλα στοιχεία, είναι περίεργο που οι θάνατοι έγιναν Σαββατοκύριακα, έχουν πέσει και σε αντιφάσεις νομίζω… Φαίνεται ότι έχουν μια άνεση, για ταξιδάκια, να απαντάει δύο μέρες μετά το θάνατο του παιδιού τους στους διαδικτυακούς φίλους για συνταγές, φαγητά, ψάρια κλπ. Ο καθένας έχει διαφορετικό τρόπο να πενθεί, ας το εξηγήσει όταν θα κληθεί να καταθέσει.

Σε ερώτηση για το τι σχέση έχει ο θάνατο της σπιτονοικοκυράς με τους γονείς (Μάνο Δασκαλάκη και Ρούλα Πισπιρίγκου), ο κ. Ρουγκάλας, ανέφερε ότι «είπαν ότι αυτή η γυναίκα πήγε στην Πάτρα και νοίκιασε το σπίτι στο ζευγάρι, αφότου πέθανε ο σύζυγός της. Επειδή υπάρχουν κάποιοι συγγενείς στο Αγρίνιο, αναρωτήθηκα “ποιος ανέλαβε τα έξοδα της κηδείας και της ταφής, αφού δεν υπήρχε άλλος εδώ στην Πάτρα”. Δεν έχει απαντήσει κανένας σ’ αυτό».

«Για να καεί μία σορός, χρειάζονται χρήματα. Ήταν άθεη και γι’ αυτό κάηκε. Δε θυμάμαι πώς πέθανε, αλλά κάποιος πρέπει να δηλώσει το θάνατο. Αυτοί συνεχίζουν και μένουν στο σπίτι, τι γίνεται με το ενοίκιο; Υπάρχει ενοίκιο; Πήρε το σπίτι το κράτος; Έχει κανέναν συγγενή; Δεν έχει αφήσει διαθήκη, δε θα έπρεπε το σπίτι να περιέλθει στο Δημόσιο; Δε μπορεί να είναι αδήλωτο, πώς φαίνεται αυτό το σπίτι, σε ποιον ανήκει;

Πάτρα Μινχάουζεν
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση cretan
Διαφήμιση louvro
Διαφήμιση vision
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση gialos
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap