Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στη Μύκονο φτιάχνουν ειδικούς χώρους για «Covid Test» μέσα στα… μπιτσόμπαρα! | ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε

στις

Μύκονος


275 Shares

Με σύνθημα «η ασφάλεια πάνω απ’όλα», οι επιχειρηματικοί φορείς της Μυκόνου βαδίζουν στον δρόμο της πυρετώδους προετοιμασίας για το χτίσιμο τείχους προστασίας απέναντι στη διασπορά του κορωνοϊού. Λίγες ημέρες προτού αποφασιστεί, από την Πολιτική Προστασία, το άνοιγμα του νησιού, τα beach bar στήνουν ειδικούς χώρους για τη διενέργεια ελέγχων.

Μετά τον συναγερμό που σήμανε, λόγω του υψηλού βαθμού μετάδοσης του ιού στο νησί, γεγονός που οδήγησε στην ενεργοποίηση έκτακτων μέτρων, επιχειρηματίες της Μυκόνου βγάζουν από τη «φαρέτρα» τους το «όπλο» των τεστ ώστε να υπάρξει πρόληψη και ξεκάθαρη εικόνα για τα κρούσματα.

Στο στοίχημα αυτό της εξισορρόπησης, ανάμεσα στη λειτουργία δραστηριοτήτων και στον έλεγχο του κορωνοϊού, συμμετέχει και το γνωστό παραλιακό κέντρο Scorpios.

Στις φωτογραφίες που βλέπετε φαίνεται να έχουν τοποθετηθεί, έξω από αυτό, δύο ειδικά διαμορφωμένα κοντέινερ, ώστε να γίνονται στους επισκέπτες είτε rapid, τα γνωστά και ως γρήγορα τεστ, είτε PCR, γνωστά ως μοριακά τεστ. Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema, η διενέργεια των τεστ θα γίνεται με την συμμετοχή γιατρών και νοσηλευτών από ιδιωτικές κλινικές.

Σε ανακοίνωσή της η επιχείρηση «Scorpios», με γνώμονα την ασφάλεια και τα μέτρα που προβλέπονται στο υγειονομικό πρωτόκολλο, αναφέρει τα εξής: «Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι ο Scorpios είναι ένα μέρος που προσφέρει διασκέδαση σε όλους, γεγονός που σημαίνει ότι πρεπει να λαμβάνεται μέριμνα για την ασφάλεια και την υγεία. Ζητούμε από όλους τους επισκέπτες να κάνουν κρατήσεις για τραπέζια έχοντας υπόψιν τους το πολύ μέχρι 10 άτομα και τις κοινωνικές αποστάσεις. Δεν θα έχουμε, ακόμη, πίστα για χορό λόγω των κανονισμών για τον κορωνοϊό, οπότε θα μπορείτε να απολαμβάνετε καθιστοί από το τραπέζι σας τη μουσική. Η υγεία επισκεπτών και προσωπικού αποτελεί αναμφισβήτητα προτεραιότητά μας. Για αυτόν τον λόγο, υπάρχει ειδικό σημείο για τη διενέργεια τεστ κορωνοϊού, οπότε σας προτείνουμε να εξετάζεστε πριν από την είσοδο στο κέντρο».

Οι πελάτες θα έχουν τη δυνατότητα να κάνουν rapid ή ακόμα και PCR τεστ. Οφείλουν ωστόσο να έχουν κλείσει πρώτα ραντεβού, συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα στην ιστοσελίδα της επιχείρησης. Το rapid test κοστίζει 30 ευρώ και το PCR τεστ, 70 ευρώ.

Μύκονος
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap