Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεσολόγγι: Πατέρας άφησε την 4χρονη κόρη του κλειδωμένη στο αυτοκίνητο για να πάει στο σούπερ μάρκετ

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Ένα τετράχρονο κοριτσάκι εντόπισαν μέσα σε κλειδωμένο αυτοκίνητο, σταθμευμένο έξω από σούπερ μάρκετ, αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ στο Μεσολόγγι, το βράδυ της Τρίτης 7 Αυγούστου.

Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο και έσπασαν το τζάμι του συνοδηγού για να απεγκλωβίσουν το παιδί, καθώς έκριναν ότι η κατάσταση ήταν κρίσιμη.

Το κοριτσάκι στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους.

Για την υπόθεση, συνελήφθη ο πατέρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Από την ΕΛ.ΑΣ. για το συμβάν εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση Τύπου:

Συνελήφθη, χθες το βράδυ, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός άνδρας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση της ανήλικης κόρης του.

Ειδικότερα, χθες το βράδυ, οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος Μεσολογγίου, εντόπισαν σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς, ένα ανήλικο κορίτσι, ηλικίας 4 ετών μέσα σε κλειδωμένο όχημα.

Η ανήλικη μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου παραμένει νοσηλευόμενη για προληπτικούς λόγους.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version