Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λέσβος: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή» – Ξέσπασε η μητέρα έξω από το δικαστήριο

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε το πρωί της Δευτέρας (1/8) ο αστυνομικός και προπονητής, που κατηγορείται ότι βίασε 14χρονη αθλήτριά του, στη Μυτιλήνη

Η έρευνα των Αρχών έχει επικεντρωθεί στα προφίλ του δράστη στα κοινωνικά δίκτυα, τις φωτογραφίες και τα βίντεο που βρέθηκαν στην κατοχή του. Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος θα υποβάλλει αίτημα προς την εταιρία που διαχειρίζεται το Facebook για άρση του απορρήτου του αστυνομικού.

Ο 53χρονος αστυνομικός πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί αύριο Τρίτη 2/8 στις 11 το πρωί ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος είναι χωρίς δικηγόρο.

Η μητέρα της 14χρονης κατά την έξοδο του 53χρονου από τα δικαστήρια ξέσπασε λέγοντας: «Τι σου έκανε το μωρό μου, παιδεραστή».

Λίγο νωρίτερα η μητέρα της 14χρονης, ευρισκόμενη σε τραγική κατάσταση, έκανε δηλώσεις μπροστά στην κάμερα:

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version