Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οικογενειακές Ιστορίες την εποχή του κορονοϊού: «Και με απατάς και θα με κολλήσεις Covid»

Δημοσιεύτηκε

στις71 Shares

Ένα φαβόρι από το πουθενά για τα φετινά Όσκαρ προέκυψε στην Ελλάδα μας, αγαπητές φίλες και φίλοι.

Η περιγραφή αυτή πάει για ένα μέχρι στιγμής υποτιμημένο επεισόδιο των Οικογενειακών Ιστοριών, το οποίο έχει μια διπλή θεματική: Τη δύσκολη ζωή των ζευγαριών το 2021, αλλά και τον κορονοϊό.

Πρόκειται για το επεισόδιο 26 του πέμπτου κύκλου, που προβλήθηκε πριν από περίπου έξι μήνες. Κάποιοι σινεφίλ (ή ίσως, τηλεφίλ) ανέβασαν στο ίντερνετ το επίμαχο απόσπασμα, ώστε να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε την ιστορία του Ιάσονα και της Νάντιας. Το στόρι είναι ότι ο πρώτος κόλλησε κορωνοϊό, όμως δε μπορεί να εξηγήσει που και πως συνέβη αυτό, δεδομένου ότι στο γραφείο που δουλεύει οι εργαζόμενοι τηρούν ευλαβικά τα μέτρα.

Σε μια τελείως «Ρετιρέ» προσέγγιση, το μυαλό της Νάντιας πάει στο πονηρό. Είναι σαφές ότι το κανάλι είδε τον Covid κάπως σαν σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα, παρότι η πανδημία έριξε το παγκόσμιο σεκς σε πρωτοφανή τάρταρα. Το όλο σκηνικό πλαισιώνεται με απίθανη επική μουσική τύπου Τελευταίος των Μοϊκανών αλλά από το Ζευγολατιό Κορινθίας, ενώ οι δύο ερμηνείες αξίζουν Όσκαρ και πρώτου και δεύτερου ρόλου.

Δείτε το βίντεο:

Το επίμαχο απόσπασμα ξεκινά στο 25’22” :

 

Πηγή: luben.tv

Διαφήμιση
Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap