Βρειτε μας στα Social Media
 

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Δεν είναι δικαίωμα ο μη εμβολιασμός»

Δημοσιεύτηκε

στις

Διαφήμιση XALKIADAKIS
Διαφήμιση XALKIADAKIS
232 Shares

Ο καθηγητής Εντατικής και διευθυντής ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Γεωργόπουλος, εξηγεί γιατί είναι “ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά” η επιλογή πολιτών να μην εμβολιάζονται.

Για ακραία αντικοινωνική συμπεριφορά όσων επιλέγουν να μην εμβολιάζονται, κάνει λόγο σε νέα ανάρτησή του ο καθηγητής Εντατικής και διευθυντής ΜΕΘ στο ΠΑΓΝΗ Δημήτρης Γεωργόπουλος, τονίζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι “αυτό δεν είναι δικαίωμά τους”.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο κ. Γεωργόπουλος, την ώρα που η Κρήτη μετρά καθημερινά πάνω από 100 κρούσματα, σημειώνει: “Οι άνθρωποι που δεν εμβολιάζονται (παρά την αποδεδειγμένη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των εμβολίων) αναλαμβάνουν τον κίνδυνο να προσβληθούν από COVID-19 (δικαίωμα τους).

Εάν προσβληθούν θα μεταδώσουν τη νόσο (σίγουρα, σύμφωνα με έγκριτες μελέτες) σε άλλους κυρίως μη εμβολιασμένους και εάν εισαχθούν στο νοσοκομείο μαζικά θα επηρεάσουν αρνητικά (σύμφωνα πάλι με έγκριτες μελέτες) την παροχή υπηρεσιών υγείας σε εμβολιασμένους και μη. Ο ορισμός της ΑΚΡΑΙΑΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ. Αυτό δεν είναι δικαίωμα τους”.

Δείτε την ανάρτησή του:

Διαφήμιση
emvolio
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση
emvolio
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap