Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δήμητρα Αγγελοπούλου: Πέθανε η ηθοποιός νικημένη από τον καρκίνο – Συμμετείχε στη σειρά «Της Αγάπης Μαχαιριά»

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Την τελευταία της πνοή άφησε η ηθοποιός Δήμητρα Αγγελοπούλου, έπειτα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο..

Τη δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο σκηνοθέτης Δημήτρης Καρατζιάς μέσω των social media. «Δεν μπορώ να το πιστέψω αυτό που συμβαίνει σήμερα. Καλή αντάμωση κορίτσι μου γλυκό.

Τόσο νέα. Χτες έχασε τη μάχη με τον καρκίνο η αγαπημένη φίλη και συνάδελφος Δήμητρα Αγγελοπούλου», με αυτά τα συγκινητικά λόγια συνόδεψε τη φωτογραφία της αποθανούσας.

H Δήμητρα Αγγελοπούλου έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή της στη σειρά «Σε Είδα» του Alpha, σε σκηνοθεσία Λευτέρη Χαρίτου. Στη συνέχεια, συμμετείχε στις σειρές «Της Αγάπης Μαχαιριά», «Ελλάς το Μεγαλείο σου», «Άνω Κάτω Τέλεια», «Φιλί Ζωής», «Βοήθεια Γειτόνοι», «Για Μία Θέση στον Ήλιο», «Ο Δρόμος Είχε την Δική του Ιστορία», αλλά και σε αρκετά θεατρικά έργα.

Πηγή: ethnos

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version