Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Ξεπαρθενών»: Σάλος με την ταινία που δείχνει άντρες σε ερωτικές περιπτύξεις στην Ακρόπολη

Δημοσιεύτηκε

στις

Ξεπαρθενών
Διαφήμιση
Διαφήμιση
146 Shares

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει μια ερασιτεχνική μικρού μήκους ταινία με τον τίτλο «Ξεπαρθενών», που γυρίστηκε κάτω από την Ακρόπολη και μεταξύ άλλων απεικονίζει ζευγάρι ανδρών να κάνει έρωτα σε δημόσια θέα κάτω από τον ιερό βράχο.

Το σενάριο περιλαμβάνει ένα ζευγάρι ανδρών που έχει χωρίσει και ανεβαίνει στην Ακρόπολη για να τα βρουν και τελικά κάνουν έρωτα, σε δημόσια θέα και με τους φίλους τους να τους περιτριγυρίζουν για να μην φαίνονται στον υπόλοιπο κόσμο.

Ωστόσο, για τα συγκεκριμένα γυρίσματα δεν είχαν εξασφαλιστεί οι απαραίτητες άδειες, ενώ και οι φύλακες της Ακρόπολης φαίνεται πως δεν αντιλήφθηκαν το παραμικρό.

Η παρουσίαση της ταινίας έγινε στις (17/12) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και πλέον είναι ελεύθερη στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτισμού, «για τις συγκεκριμένες σκηνές προφανώς δεν έχει δοθεί καμία άδεια από τις καθ΄ ύλην αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Ο αρχαιολογικός χώρος της Ακρόπολης δεν προσφέρεται για κανενός είδους ακτιβιστική ή άλλη δραστηριότητα, η οποία προσβάλλει και συμπεριφέρεται ασεβώς στο μνημείο.

Με εντολή της Υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού προς την Προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Πόλης Αθηνών, διενεργείται προκαταρκτική εξέταση, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στον Κώδικα Κατάστασης Δημοσίων Πολιτικών Διοικητικών Υπαλλήλων, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες υπό τις οποίες έλαβε χώρα το περιστατικό και να αποδοθούν ευθύνες».

Ξεπαρθενών
Διαφήμιση
Διαφήμιση
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Facebook και Instagram
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Copy link
Powered by Social Snap