Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αποτροπιασμός: Άνδρας έριξε με κλωτσιά αδέσποτο σκύλο στη θάλασσα

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Έξαλλοι είναι οι φιλόζωοι αλλά και καταστηματάρχες στην Καβάλα εξαιτίας της κλωτσιάς που δέχτηκε ένας αδέσποτος σκύλος με αποτέλεσμα να βρεθεί στα νερά της θάλασσας και να παλεύει να κρατηθεί στην επιφάνεια, στο λιμάνι της πόλης.

Το περιστατικό σημειώθηκε σήμερα Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος το πρωί, με τον δράστη να λέει σε φίλο του, ότι το ζώο του επιτέθηκε και έριξε την κλωτσιά για να γλιτώσει. Εξηγήσεις που δεν πείθουν ούτε τους επαγγελματίες στην περιοχή, ούτε τους φιλόζωους στην πόλη που ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του.

Τα πάντα έγιναν στο κεντρικό λιμάνι της πόλης, όπου υπάρχουν εξέδρες. Ο σκύλος βρέθηκε στα παγωμένα νερά, αλλά ευτυχώς κάποιοι δεν έμειναν απαθείς. Έσπευσαν στο σημείο, τον έπιασαν και τον έβγαλαν από τη θάλασσα.

Στην επιχείρηση διάσωσης του αδέσποτου σκύλου, συμμετείχαν και άντρες του λιμενικού που ειδοποιήθηκαν και έφτασαν στο σημείο.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version