Βρειτε μας στα Social Media

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απήγαγαν 16χρονο για να τον ληστέψουν

peripoliko5-8
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Δημοσιεύτηκε

στις

Μία βόλτα στους Άγιους Αναργύρους κατέληξε σε θρίλερ για έναν 16χρόνο – Υπέστη άγριο ξυλοδαρμό και στη συνέχεια έπεσε θύμα ληστείας

Σύμφωνα με την καταγγελία του αγοριού χθες το βράδυ ενώ περπατούσε επί της Σοφοκλή και Βενιζέλου στους Άγιους Αναργύρους τον προσέγγισε ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν Ρομά.

Ο οδηγός του οχήματος έκοψε τον δρόμο στον ανήλικο, ο συνοδηγός κατέβηκε από αυτό και με τη βία, χτυπώντας το παιδί, το επιβίβασε στο πίσω κάθισμα του αυτοκινήτου.

Μετέφεραν τον ανήλικο στην περιοχή των Άνω Λιοσίων, επί της Λεωφόρου Φυλής. Εκεί ξεκίνησαν να τον απειλούν με σκοπό τη ληστεία. Αρχικά του πήραν το κινητό όμως δεν έμειναν μόνο εκεί.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου άρχισε να τον χτυπά με μανία στο πρόσωπο. Στη συνέχεια οι δράστες εγκατέλειψαν τον 16χρονο στο σημείο και τράπηκαν σε φυγή.

Διαφήμιση
Ακολουθήστε το Daynight.gr σε Google News, Facebook και Instagram.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κρήτη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο Daynight.gr
Διαφήμιση CRETANPHYSIS
Διαφήμιση vision

ΔΗΜΟΦΙΛΗ