Διαφήμιση

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοίγουν τα σχολεία στις 10 Ιανουαρίου με 3 self tests για τους μαθητές

Δημοσιεύτηκε

στις

[ss_social_share shape="rectangle" size="small"]
Διαφήμιση

Τα σχολεία ανοίγουν στις 10 Ιανουαρίου αλλά με μέτρα στη σκιά της μετάλλαξης Ομικρον.

Οι λοιμωξιολόγοι συνεδριάζουν στις 14:00 για να αποφασιστούν ουσιαστικά τα μέτρα, με τα οποία οι μαθητές θα επιστρέψουν κανονικά στα θρανία και για να γίνει το άνοιγμα των σχολείων με τον πιο ασφαλή τρόπο. Ωστόσο, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές αυξάνεται το τέστινγκ από 2 σε 3 self test ενώ αλλάζει και το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Αλλωστε, η απόφαση αυτή για τα σχολεία έχει «κλειδώσει», αφού εδώ και καιρό κυβερνητικά στελέχη και ειδικοί επεσήμαιναν ότι τα σχολεία θεωρούνται πιο ασφαλές περιβάλλον.

Παρά τις φωνές κάποιων εκπαιδευτικών που ζητούσαν παράταση στις διακοπές των μαθητών για μία ή για δύο εβδομάδες, οι λοιμωξιολόγοι, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξουν στην απόφαση να ανοίξουν τα σχολεία κανονικά, δηλαδή στις 10 Ιανουαρίου.Η επιστροφή των μαθητών θα γίνει κανονικά στα σχολεία για τρεις λόγους. Αυτοί είναι: οι εκπαιδευτικοί, οι ψυχολογικοί και οι υγειονομικοί, γιατί θεωρείται ότι έχουν καλύτερη επιτήρηση στο σχολικό περιβάλλον.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΣΧΟΛΙΑ

Το Daynight.gr σέβεται απόλυτα το δικαίωμα σας στην ελεύθερη γνώμη στο πλαίσιο πάντα ενός κόσμιου διαλόγου. Τα σχόλια που ακολουθούν εκφράζουν και απηχούν αποκλειστικά τον αναγνώστη/ρια και το Daynight.gr διατητηρεί το δικαίωμα να μην αναρτά ή/και να διαγράφει απρεπή, υβριστικά και διαφημιστικά σχόλια.

[gs-fb-comments]
Exit mobile version